MercŔ Buquet i Bot

MercŔ Buquet i Bot. Co-Directora del Centre.

Pedagoga terapeuta, especialista en Pertorbacions del Llenguatge i de l'Audiciˇ (logopŔdia). ColĚlabora en les tasques de formaciˇ com a tutora de PrÓctiques de la Facultat de Psicologia i CiŔncies de l'Educaciˇ Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Ha impartit cursos de TŔcniques de Treball i d'Estudi a l'I.E.S. Jaume Almera de Vilassar de Dalt i ha col.laborat a la revista Gatzara d'aquest institut, i tambÚ a la revista Llis i Ras del Centre d'Estudis da-Vinci.└ngels Petit Pons

└ngels Petit Pons. Co-Directora del Centre.

Psic˛loga, Especialista en Psicologia ClÝnica i Psicoanalista. Membre de l┤EPFCL-FPB (Escola de PsicoanÓlisi dels Forums del Camp LacaniÓ-Forum Psicoanalitic Barcelona) Supervisora dels Serveis Socials de Cabrils. ColĚlaboradora en la RÓdio Municipal de PremiÓ de Mar i en la RÓdio Municipal de Vilassar de Dalt, en programes de divulgaciˇ de la Psicologia. Participa en diferents activitats formatives. Col.labora en revistes de diferents entitats.


Maria Josep Cortiella └lvarez

Maria Josep Cortiella └lvarez


Psiquiatre: Centre de Salut Mental Nou Barris a Barcelona, Tutora i docent de MIR Familia de Nou Barris (Metges Interns i Residents de Medicina de Familia i Comunitaria), Responsable de Coordinaciˇ i Suport a la Medicina Primaria de Nou Barris, Psiquiatra de Suport a Chafarinas (SAP Nou Barris de Barcelona). Membre de EPFCL- FPB (Escola de PsicoanÓlisi dels Forums del Camp LacaniÓ- Forum PsicoanÓlitc Barcelona), Consultora i PŔrit del Departament d'Educaciˇ de la Generalitat de Catalunya.

Valid XHTML 1.0 Transitional CSS VÓlid! Tots els drets resevats Centre Assistencial de Salut i Educaciˇ de Vilassar de Dalt.

casevdd@gmail.com. TelŔfon: 93 753 39 29. CrŔdits.